Team Integra Forums banner
1341 - 1360 of 1364 Posts

·
Registered
Joined
·
110 Posts
Tested new oil pressure sensor line... need more parts. Tried factory intake manifold bracket from a friend... need to order one. Can’t wait to get this Procharger setup started!
 

·
Registered
Joined
·
16 Posts
105983
removed the front bumper to fill license plate holes, fix the front lip and polish the headlamps...all things I could have done with it attached 😎
 

·
Registered
Joined
·
22 Posts
Got a new battery, and trying to fix my subwoofer. Not sure if the amp is overheating (it has been around 100°F for the past few days around when the issue started), or my battery isn’t supplying enough voltage, or my grounds are corroded (doubt it they look fine). Idk but my mids aren’t that great for bass at all. But yea the amp keeps going into safe mode. I have been needing to get a new battery for a while now so it works out.
 

·
Registered
Joined
·
1,045 Posts
mine is on jack stands currently since i moved. hoping to get to work on it soon
 

·
Registered
Joined
·
110 Posts
106297
Finished hondata COP/CPR kit, ran the ground to the block instead of the valve cover (was causing misfire with coil kit)and tidied up a bit.
 

·
Super Moderator
Joined
·
14,195 Posts
Discussion Starter · #1,354 ·
Miss doing that. Once my two kids don't need car seats I'll be able to do it again.
 

·
Registered
Joined
·
1 Posts
Well I have never been on any forum before, today I had the front Springs, shocks and struts replaced tomorrow the rears go on then in the next couple of weeks the new Rack and Pinion goes in. Funny thing I love this little car. I call her "Pickle" shes a work in progress but doing better all the time.
 

·
Registered
Joined
·
110 Posts
106470
Took out my leaking CMC and installed the integrated S2K unit with spacer. Much cleaner.
And yes I swapped over the rubber boot lol
 

·
Registered
Joined
·
1,045 Posts
still no work on it just under covers.
 
1341 - 1360 of 1364 Posts
Top