Team Integra Forums banner
1 - 9 of 9 Posts

·
Registered
Joined
·
36 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Just recently the two horn buttons on the steering wheel stopped working. I haven't done anything since the last time i used them and now. I'm fairly sure the actual horn is still functioning properly, since if I *test* my alarm (which honks the horn) it works fine. Any fuses that could have blown or anything? Or any weak points to check up on.
 

·
Registered
Joined
·
36 Posts
Discussion Starter · #2 ·
Ohh also the SRS light on the dash is on - i don't remember noticing it before hand so i'm assuming it's a "There's a Problem" light and not a "Everything is find move along" light. I checked what was labeled as the SRS fuse under the dash on the driver side fuse panel and it was in great shape... any help would be appreciated in tracking down what could be causing this.
 

·
Registered
Joined
·
327 Posts
about your horn you might wanna check the wires behind the buttons. i had loose wires once and my horns weren't working but i checked and plugged them back in. about ur srs light it's the airbag light like the previous guy said.
 

·
Registered
Joined
·
36 Posts
Discussion Starter · #7 ·
Yeah, i know the SRS light is for the airbags :p
I was wondering what kind of things would make them turn on -

Thx for the tip on the horn buttons
How would you go about checking the wires?
 

·
Registered
Joined
·
354 Posts
could be the horn relay the buttons are wired to
 
1 - 9 of 9 Posts
Top