AT doesn’t hold fluid for more than a week to 10 days - Team Integra Forums - Team Integra
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 1 (permalink) Old 03-24-2019, 03:54 PM Thread Starter
Senior Member
 
Join Date: Jan 2007
Location: , CA
Posts: 654
Feedback Score: 0 reviews
AT doesn’t hold fluid for more than a week to 10 days

Acura Integra 90 Auto 115k miles
There was fresh fluid about 10days ago - when I drove, it was fine - when the car got heated up, there was minor gear-slip prob 2nd to 3rd.

Ten days later, there is no trace of oil on the AT dipstick. There is no pool of oil on the ground. When the engine oil was changed, I was told there is a lot of oil under the car and unsure where it was coming from - now I know it is the tranny. Engine is not leaking.

Wondering how expensive it is to fix the tranny leak? Is it better to replace? Any places to get this done?

Does this car has transmission vacuum modulator?
Does this car has OBD?

Last edited by sciconf; 03-24-2019 at 05:13 PM.
sciconf is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Team Integra Forums - Team Integra forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome