Starting troubles - Team Integra Forums - Team Integra
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 2 (permalink) Old 03-12-2018, 11:09 PM Thread Starter
Senior Member
 
Join Date: Jun 2015
Posts: 140
Feedback Score: 0 reviews
Starting troubles

So today my car was getting no fuel. Thought it was the main relay and jumped it. It then had fuel pressure. It wouldn't start until I unplugged spark plug wire #2 to test spark. It will start on 3 cylinders but not all 4? The compression is fine. It runs great once strated but won't start after sitting unless I unplug a spark plug wire. Any ideas? Once again the search feature doesn't work for smart phones.

Sent from ps4.
da9steve is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 03-12-2018, 11:13 PM Thread Starter
Senior Member
 
Join Date: Jun 2015
Posts: 140
Feedback Score: 0 reviews
Oh btw the current main relay still works? No idea why the pump does this. This whole car just seems to stump me at times
da9steve is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Team Integra Forums - Team Integra forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome