98 LS not getting Spark - Team Integra Forums - Team Integra
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 3 (permalink) Old 04-03-2019, 07:21 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Aug 2007
Location: , AL
Posts: 18
Feedback Score: 0 reviews
98 LS not getting Spark

Magically on the way home car quit. Would not start. Battery was really weak so I replaced. Still would not start. Took spark wire out to test spark. When I did that the car started. So, I replaced the rotary button and The distributor cap. When I did that it cranked up and ran for about four minutes and then stop and will not start back.
Replaced distributor today and did not work either. Pulled wire out put plug in it and tested to see if I saw a spark or an arc. Nothing.

What could it be? Some ground somewhere?


Sent from my iPhone using Tapatalk

Last edited by anoble1; 04-03-2019 at 07:35 PM.
anoble1 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 04-03-2019, 11:27 PM
Senior Member
 
Join Date: Jan 2009
Location: St Louis, MO
Posts: 351
Feedback Score: 5 reviews
Did you check the resistance across your coil?
Do a search and it's easy to check and replace, if needed.
stlcounty is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 04-04-2019, 10:20 AM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Aug 2007
Location: , AL
Posts: 18
Feedback Score: 0 reviews
Dang. Stupid fuse under dash for ignition.


Sent from my iPhone using Tapatalk
anoble1 is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Team Integra Forums - Team Integra forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
GSR not starting after changing ICM, fuel and spark present broodyr Generation Three 7 04-03-2019 09:59 PM
94 LS Auto bogs/rich smell/horrible mpg/have to take foot off gas to shift into 4th Binkoama Generation Three 1 03-21-2019 12:35 PM
Please help me, my integra isn't running and hasn't ran since 2016 1993AcuraIntegra Generation Two 3 10-24-2018 12:45 PM
Oil in spark plug wells... Mister.X Performance 3 10-12-2018 08:23 AM
99 acura integra automatic i did something stupid no fuel or spark Cali Cortez Generation Three 3 07-25-2018 05:59 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome