wU-chronicles turbo log: update, got the manifold painted (pics) - Page 16 - Team Integra Forums - Team Integra
 114Likes
Reply
 
LinkBack Thread Tools
post #211 of 874 (permalink) Old 01-22-2012, 09:51 AM Thread Starter
The Enforcer!
 
justYncredible's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: San Antonio, TX
Posts: 5,797
Articles: 2
Feedback Score: 23 reviews
Send a message via AIM to justYncredible
Quote:
Originally Posted by NoLimits View Post
Sweeet, jus read through the thread.. Too many things had me rollin, like Tryna start car wit unplugged ecu On passenger Seat, or that Axle! Thats typa dumb ishh always happens to me! Congrats on your dyno tune, how muh did it run you to get your ecu shipped out n socketed n what not?

just wait until i upload the video of me installing the head lol

it cost me 440 to have the s300 installed and shipped. i already had the s100 so i received $100 off and i had the boost control option added so i dont have to use an external boost controller. more information can be found on hondata.com website. my tuner is going to email me the dyno graph, i forgot my thumb drive to get it yesterday

join my clubs
N.F.C = No Foglights Club
N.A.T.O = No Altezza Taillights Organization
wu's turbo build
460.79whp 311.92tq @ 18lbs (new tune)
(old tune) 1/4 mile = 13.36 @10lbs @120mph (on all seaon tires, 2-3yrs of age)
Quote:
Originally Posted by bmarksb18 View Post
Jr, I have never seen justyncredible be gentle with a thread like this and I understand why.
justYncredible is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #212 of 874 (permalink) Old 01-22-2012, 10:09 AM
Senior Member
 
NoLimits's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: New England
Posts: 943
Feedback Score: 6 reviews
Yea I checke the site.. Il be lookn at the 500 range w/out boost option..

Let's see her boostin now!
NoLimits is offline  
post #213 of 874 (permalink) Old 01-22-2012, 10:24 AM
Senior Member
 
luck4rmkc's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: KC, MO
Posts: 3,616
Feedback Score: 4 reviews
Why are you trying to replace that cam cap? The dealer is right you will need to replace the head if that cap is ruined. The cam caps and cylinder head are line bored together. They are machined to match each other and only each other. No two caps/heads can be guaranteed to be the same...


968whp GSR build thread
How to Install an LSD
Brotato Racing - Best E.T. 10.1 @ 157mph
www.finishing-lines.com
luck4rmkc is offline  
post #214 of 874 (permalink) Old 01-22-2012, 10:47 AM Thread Starter
The Enforcer!
 
justYncredible's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: San Antonio, TX
Posts: 5,797
Articles: 2
Feedback Score: 23 reviews
Send a message via AIM to justYncredible
my tuner wants to tap it out and fix it that way. im suppose to go back later this week or the next to see what he can do. i believe we can fix it just need to helix coil the hole. i dont want to install my turbo until i get this squared away
justYncredible is offline  
post #215 of 874 (permalink) Old 01-22-2012, 06:48 PM Thread Starter
The Enforcer!
 
justYncredible's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: San Antonio, TX
Posts: 5,797
Articles: 2
Feedback Score: 23 reviews
Send a message via AIM to justYncredible
exahust leak fixed!

for quite awhile now i have had an exhaust leak at the axle back area. my brother loaned me his welding unit and i got more than what i thought was the issue lol! i thought it was a pebble sized hole....





after sanding the exhaust piping down and trying to get a steady bead this is the results. i can weld a lot better than this but it works!


Last edited by justYncredible; 01-22-2012 at 06:51 PM.
justYncredible is offline  
post #216 of 874 (permalink) Old 01-22-2012, 06:50 PM Thread Starter
The Enforcer!
 
justYncredible's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: San Antonio, TX
Posts: 5,797
Articles: 2
Feedback Score: 23 reviews
Send a message via AIM to justYncredible
Quote:
Originally Posted by luck4rmkc View Post
Why are you trying to replace that cam cap? The dealer is right you will need to replace the head if that cap is ruined. The cam caps and cylinder head are line bored together. They are machined to match each other and only each other. No two caps/heads can be guaranteed to be the same...
for now im going to call the machine shop i have been doing business with to see what they can do for me. im also wondering if it is possible to aluminum weld the bolt to the cap if it can not be tapped and rethreaded.
justYncredible is offline  
post #217 of 874 (permalink) Old 02-18-2012, 01:11 PM Thread Starter
The Enforcer!
 
justYncredible's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: San Antonio, TX
Posts: 5,797
Articles: 2
Feedback Score: 23 reviews
Send a message via AIM to justYncredible
why is this build taking so long lol

my build is taking a tad bit longer than expected because the closer i get to completing the build i discover new things. i recently ordered and received all of my parts for my turbo with the exception of this china made BOV and my quad pod cluster. but before i put all of these parts on i have to raise my car because im afraid of hitting the downpipe. i now have coilovers i need to install along with some blox lca i got for free! im also going to order the full race traction bar and spend a morning/afternoon at the hobby shop at the military base and do the suspension. throughout this whole turbo build i have learned a shit load of shit. yeah somethings im doing i dont have to do but id rather do it now than later. lastly i do plan on getting an LSD for my transmission and change out the synchros as well. thanks for all the support.
justYncredible is offline  
post #218 of 874 (permalink) Old 02-18-2012, 11:01 PM
Senior Member
 
andrew1320's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: , NC
Posts: 1,354
Feedback Score: 12 reviews
Ya dude i know how you feel. I'm hoping to finally get my car tuned next week. I still can't figure out why I can't boost past 5psi but i'll just let the tuner figure it out. Good luck on getting your car finished!
andrew1320 is offline  
post #219 of 874 (permalink) Old 02-19-2012, 10:02 AM Thread Starter
The Enforcer!
 
justYncredible's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: San Antonio, TX
Posts: 5,797
Articles: 2
Feedback Score: 23 reviews
Send a message via AIM to justYncredible
Quote:
Originally Posted by andrew1320 View Post
Ya dude i know how you feel. I'm hoping to finally get my car tuned next week. I still can't figure out why I can't boost past 5psi but i'll just let the tuner figure it out. Good luck on getting your car finished!
yea i remember reading your log about that. i had thought you got it figured out. did you seal all the possible areas for air to escape?
justYncredible is offline  
post #220 of 874 (permalink) Old 02-19-2012, 10:09 PM
Senior Member
 
andrew1320's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: , NC
Posts: 1,354
Feedback Score: 12 reviews
Ya I sealed all the leaks. Only thing i can think about is a bad WG?
andrew1320 is offline  
post #221 of 874 (permalink) Old 02-19-2012, 10:19 PM Thread Starter
The Enforcer!
 
justYncredible's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: San Antonio, TX
Posts: 5,797
Articles: 2
Feedback Score: 23 reviews
Send a message via AIM to justYncredible
Which brand are you running?
I'm going to use a synapse engineer wastegate
justYncredible is offline  
post #222 of 874 (permalink) Old 02-20-2012, 03:12 PM
Senior Member
 
andrew1320's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: , NC
Posts: 1,354
Feedback Score: 12 reviews
Tial 38mm. My bro might have a ebay WG somewhere. I might try that out to see if the WG is the problem.
andrew1320 is offline  
post #223 of 874 (permalink) Old 02-20-2012, 07:13 PM Thread Starter
The Enforcer!
 
justYncredible's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: San Antonio, TX
Posts: 5,797
Articles: 2
Feedback Score: 23 reviews
Send a message via AIM to justYncredible
lets hope its not the WG. i just got finished ordering a replacement coilover strut from skunk2. spec C replacement arent cheap. i went in on these used skunk2 spec c struts with a blown strut and to replace one front cost me over $350!
my car gets more love than i do

i know when i put the turbo on, ill have some more things ill need to buy. im just really afraid to tally up the expense report
justYncredible is offline  
post #224 of 874 (permalink) Old 02-20-2012, 11:00 PM
Senior Member
 
andrew1320's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: , NC
Posts: 1,354
Feedback Score: 12 reviews
Ya just have some extra $ for little things you might need. You never know what you might need.
andrew1320 is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Team Integra Forums - Team Integra forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome